728 x 90

Тодор Славов е спортист №1 на Варна за месец април

Тодор Славов е спортист №1 на Варна за месец април

Водачът във временното генерално класиране на националния рали шампион Тодор Славов бе избран за Спортист на Варна за месец април. На церемония в арт салона на Радио „Варна“ Славов получи своята награда, за която основен принос има победата му в 16-тото рали „Варна“, първи кръг от българския рали шампионат. Спортните журналисти в морската столица оцениха

Водачът във временното генерално класиране на националния рали шампион Тодор Славов бе избран за Спортист на Варна за месец април. На церемония в арт салона на Радио „Варна“ Славов получи своята награда, за която основен принос има победата му в 16-тото рали „Варна“, първи кръг от българския рали шампионат.

Спортните журналисти в морската столица оцениха високо първата победа в генерално класиране на балканския рали шампион за 2013 година, която е и първо победа за варненски екипаж в родното рали първенство от близо три десетилетия.

„Искам да благодаря на спортните журналисти за признанието, което получих днес. Радвам се, че за пореден път моторспортът е във фокуса на тяхното внимание и победата ни в рали „Варна“ намери своето признание“, коментира след церемонията Тодор Славов.

Това е трето отличие за Славов, който има още две подобни награди през 2010 и 2011 година.

„Планираме да стартираме в рали „Твърдица“ с по-силен автомобил. Водим преговори да наемем ФИАТ Пунто С2000 за старта на втория кръг от шампионата, тъй като с нашия автомобил нямаме почти никакви шансове срещу конкурентите ни. Колато отново ще бъде наета от Pegasus Racing, но е малко по-добра от тази, която управлявахме през миналия сезон. Надявам се, че ще се представим добре и ще продължим добрата серия в шампионата. Ще се пробваме да караме този автомобил и в останалите състезания от националното първество, но все още не сме осигурили нужния бюджет за това“, сподели своите планове за остатъка от състезателния сезон Тодор Славов.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт