728 x 90

Трагедия. Тодор Славов загина на рали "Твърдица" (видео 18+)

Трагедия. Тодор Славов загина на рали "Твърдица" (видео 18+)

Един от най-добрите родни пилоти Тодор Славов загина на рали "Твърдица" след жестока катастрофа в неделя сутринта. Инцидентът с 31-годишния Славов и навигаторът Петър Илиев се случи на 6 километра след Твърдица в посока Елена. След катастрофата пристигна Гражданска защита, за да разреже състезателния автомобил Fiat Punto S2000. Линейки откараха двамата към Сливен, откъдето хеликоптер

Един от най-добрите родни пилоти Тодор Славов загина на рали "Твърдица" след жестока катастрофа в неделя сутринта. Инцидентът с 31-годишния Славов и навигаторът Петър Илиев се случи на 6 километра след Твърдица в посока Елена. След катастрофата пристигна Гражданска защита, за да разреже състезателния автомобил Fiat Punto S2000. Линейки откараха двамата към Сливен, откъдето хеликоптер трябваше да ги транспортира към София. Славов бе поставен на изкуствено дишане, но въпреки усилията на докторите е починал. Навигаторът Петър Илиев е стабилизиран и е без опасност за живота.

Двамата стартираха по системата рестарт във втория ден, след като в събота заради повреда в хидравликата на наетия от турския отбор "Пегасус Рейсинг" фиат излезе от контрола на пилота и екипажа излезе на метър встрани от пътя на отсечката Боров дол.

Autoclub.bg изказва своите съболезнования на близките и роднините на Тодор Славов.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт