728 x 90

Две български заявки за рали "Босфора"

    Два български екипажа са подали заявки за участие в предстоящото този уикенд рали „Босфора”, кръг с коефициент 4 от Европейския рали трофей (ERT). С №13 в списъка със заявките са поставени Георги Гераджиев и Георги Гаджев, които ще се състезават с Ford Fiesta R2 в клас RC4, а с №19 е заявена европейската шампионка при

    Два български екипажа са подали заявки за участие в предстоящото този уикенд рали „Босфора”, кръг с коефициент 4 от Европейския рали трофей (ERT).

    С №13 в списъка със заявките са поставени Георги Гераджиев и Георги Гаджев, които ще се състезават с Ford Fiesta R2 в клас RC4, а с №19 е заявена европейската шампионка при жените Екатерина Стратиева с навигатор Юлиана Нирфаш, като двете дами ще се състезават със Subaru Impreza в клас RC2.

    Организаторите са получили общо 26 заявки от участници, които ще карат по правилата на ERT, а с №1 ще стартира победителите от рали „България” през миналия уикенд Мурат Бостанджъ и Онур Ватансевер, които обаче този път ще се състезават с Ford Fiesta S2000.

    С номер 5 в списъка е и екипажът, който завърши на второ място в Самоков – Рашил Ал Кетби и Карина Хеперле, които ще карат единственият автомобил версия R5 в турското състезание – Ford Fiesta R5.

    44-ото издание на рали „Босфора” стартира в петък вечер с официалния старт на състезанието, а етапите са в събота и неделя.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт