728 x 90

Какво е да настигнеш трактор в скоростна отсечка (видео)

Какво е да настигнеш трактор в скоростна отсечка (видео)

Последното рали от сезон 2015 у нас – „Средна гора”, изненада неприятно участниците и скромната публика с лошата си организация и поредицата неуредици преди, по време и след края на състезанието. До финала стигнаха едва 12 автомобила, а четири от тях бяха декласирани, тъй като напуснаха закрития парк след края на състезанието и така победата

Последното рали от сезон 2015 у нас – „Средна гора”, изненада неприятно участниците и скромната публика с лошата си организация и поредицата неуредици преди, по време и след края на състезанието.

До финала стигнаха едва 12 автомобила, а четири от тях бяха декласирани, тъй като напуснаха закрития парк след края на състезанието и така победата на Васил Жеков в Hyundai Racing Trophy издържа само час и половина.

Най-вероятно 11-ото издание на рали „Средна гора”, което стартира като „Траянови врата”, ще е последно в историята на състезанието, без значение каква оценка ще получи то от БФАС. Защото другата оценка е налице: публиката не ходи да го гледа, екипажите не искат да участват в него.

Освен това организаторите на състезанието загубиха и подкрепата на община Панагюрище след поредицата издънки, през миналия уикенд – от официалния старт, който мина при пълен мрак заради липса на осветление до отсъствието на каквато и да е информация за състезанието.

И за да не сме голословни, предлагаме ви онборд кадри от автомобила на Симеон Симеонов и Добрин Борисов, които на бърз участък в една от отсечките застигат трактор.

Естествено, скоростните етапи за затворени за движение, когато се провежда състезание, но тук се натъкваме на неприятно изключение. Поне Симеон видя отдалеч препятствието и имаше време, за да го заобиколи.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт