728 x 90

Пламен Стайков си продаде колата, търси S2000 или R5

    Бившият рали шампион на България Пламен Стайков продаде своя Mitsubishi Lancer Evo IX на варненския пилот Йордан Атанасов, който кара в началото на миналата година Skoda Fabia WRC. „Да, моята кола е продадена от вчера на Данчо Атанасов – потвърди за autoclub.bg Стайков. – Аз продължавам по плана, който бях обявил предварително – събирам бюджет,

    Бившият рали шампион на България Пламен Стайков продаде своя Mitsubishi Lancer Evo IX на варненския пилот Йордан Атанасов, който кара в началото на миналата година Skoda Fabia WRC.

    „Да, моята кола е продадена от вчера на Данчо Атанасов – потвърди за autoclub.bg Стайков. – Аз продължавам по плана, който бях обявил предварително – събирам бюджет, за да карам автомобил версия Супер 2000 или R5, което ще е най-добрият вариант. Може и да не успея да се справя с тази задача и ако не стане, ще подготвя още едно Mitsubishi като това, с което се състезавах до края на миналата година. Но при всички варианти, ще имам кола за началото на рали сезона у нас.”

    През 2015 год. Стайков записа участие само в две ралита у нас – „Твърдица-Елена” и „Стари столици” и ги спечели и двете.

    В края на миналата година Стайков представи новия си навигатор Давид Кварацхелия и новите си спонсори, с които ще се състезава през новия сезон. Още тогава Пламен заяви, че иска да се състезава с кола версия Супер 2000 или R5, но не беше сигурен, че ще успее да събере бюджет за такъв автомобил.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт