728 x 90

На отсечките в Швеция заваля сняг

На отсечките в Швеция заваля сняг

Рали феновете бяха приятно изненадани броени дни преди началото на втория кръг от световния шампионат – рали „Швеция”, с началото на снеговалеж по етапите. Шведското състезание беше пред провал, а организаторите анулираха няколко етапа, отмениха шейкдауна, както и утрешната първа отсечка и преместиха старта за петък. Причината за това орязване се оказаха високите температури в

Рали феновете бяха приятно изненадани броени дни преди началото на втория кръг от световния шампионат – рали „Швеция”, с началото на снеговалеж по етапите.

Шведското състезание беше пред провал, а организаторите анулираха няколко етапа, отмениха шейкдауна, както и утрешната първа отсечка и преместиха старта за петък.

Причината за това орязване се оказаха високите температури в Швеция, постоянният дъжд и разтопяването на снега и леда, покрили доскоро пътищата за етапите.

Очакваше се утре или най-късно в петък температурите отново да са минусови и да завали сняг, но добрите новини дойдоха по-рано – още тази сутрин на някои от отсечките вече е заснежено, а снегът няма намерение да спира.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт