728 x 90

Игнат Исаев: В Полша ще е интересно

    Игнат Исаев и Милен Илиев ще стартират идния уикенд в рали „Ржежов”, седми кръг от европейския шампионат. С 25-ото си издание полското рали дебютира в шампионата на Стария континент, а Игнат и Милен за първи ще карат на полския асфалт, като двамата ще се състезават със Citroen DS3 R3T. „Няма някаква специална причина, за да

    Игнат Исаев и Милен Илиев ще стартират идния уикенд в рали „Ржежов”, седми кръг от европейския шампионат. С 25-ото си издание полското рали дебютира в шампионата на Стария континент, а Игнат и Милен за първи ще карат на полския асфалт, като двамата ще се състезават със Citroen DS3 R3T.

    „Няма някаква специална причина, за да изберем състезанието в Полша, освен, че ще караме асфалтови отсечки – заяви за autoclub.bg Игнат. – Заминаваме днес с буса с бегачката за Полша, там ще починем малко и следва опознаването на етапите. Сигурен съм, че ще стане интересно състезание, има силни пилоти, ще видим къде сме.”

    Българите са под №22 в списъка със заявки и са едни от най-сериозните претенденти за място в челото на класирането за автомобили с един двигателен мост.

    „Не сме правили нещо кой знае какво по колата, не сме правили ревизия, тъй като нямаше нужда”, допълни Исаев, който започна сезона с румънското рали „Сибиу”, където той и Милен завършиха на 8-о място в генералното класиране и спечелиха победата в своя клас RC3. Отсечките са в петък и събота, а в четвъртък са шейкдауна и церемониалният старт в град Ржежов.

    Снимка: LAP.bg

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт