728 x 90

Първенците в Hyundai Racing Trophy получиха наградите си

Първенците в Hyundai Racing Trophy получиха наградите си

Победителите в Hyundai Racing Trophy за сезон 2016 получиха наградите си вчера на бляскава церемония в шоурума на Hyundai в София. За втора поредна година титлата в марковия шампионат спечели Григор Григоров (навигатор Даниел Миленков), а Топ 3 в края на сезона допълниха Христо Геров и Йордан Йорданов и Симеон Симеонов и Димитър Спасов. Сред

Победителите в Hyundai Racing Trophy за сезон 2016 получиха наградите си вчера на бляскава церемония в шоурума на Hyundai в София. За втора поредна година титлата в марковия шампионат спечели Григор Григоров (навигатор Даниел Миленков), а Топ 3 в края на сезона допълниха Христо Геров и Йордан Йорданов и Симеон Симеонов и Димитър Спасов.

Сред гостите на церемонията бяха легендата на българския автомобилен спорт Илия Чубриков и председателят на БФАС Владимир Илиев. Освен екипажите, участвали в рали битките в Hyundai Racing Trophy, своите купи получиха и новите шампиони по офроуд на Източна Европа Цветомир Иванчев и Ивайло Николов. Те бяха наградени от националния директор „Продажби” на Индустриал Комерс Стефан Митов. Двамата се състезават с Hyundai Santa Fe T1 и победиха над 50 екипажи в битката за източноевропейската титла.

Преди началото на награждаването гостите на церемонията имаха възможност да гледат на живо първото телевизионно обзорно предаване за сезона в Hyundai Racing Trophy. В него състезанията и представянето на екипажите анализираха проджект мениджъра на HRT Георги Гвоздейков, треньора на пилотите Петър Гьошев, както и Григор Григоров, Христо Геров и Симеон Симеонов.

Председателят на БФАС Владимир Илиев връчи специален плакет на Индустриал Комерс за „Фирма, направила най-сериозни инвестиции в областта на автомобилния спорт през 2016 година“.

През 2017 година титлата в Hyundai Racing Trophy ще е вакантна, тъй като двукратният шампион Григор Григоров планира да се състезава с Peugeot 208 R2 в европейския и българския рали шампионат, което обещава оспорвани битки в марковата надпревара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт