728 x 90

Миро Ангелов спечели и в Сливен

Миро Ангелов спечели и в Сливен

Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Skoda Fabia R5) спечелиха и втория кръг от българския  рали шампионат – „Сливен”, като състезанието е и част от Балканския рали трофей. Победителите спечелиха 10 от 11-те скоростни отсечки и на финала завършиха с аванс от 3.12,8 минути пред Йордан Атанасов/Янаки Янакиев (Mitsubishi Lancer Evo IX). Битката за третото място беше спечелена

Мирослав Ангелов/Еди Сивов (Skoda Fabia R5) спечелиха и втория кръг от българския  рали шампионат – „Сливен”, като състезанието е и част от Балканския рали трофей. Победителите спечелиха 10 от 11-те скоростни отсечки и на финала завършиха с аванс от 3.12,8 минути пред Йордан Атанасов/Янаки Янакиев (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Битката за третото място беше спечелена от Григор Григоров/Петър Сивов (Peugeot 208 R2), които се наложиха над шампионите за миналата година Тихомир Стратиев/Добрин Борисов (Peugeot 208 R2). Тихомир и Добрин се завъртяха на първото минаване на „Карандила” вчера, което не им позволи да се преборят за третото място в генералното класиране.

Втора поредна победа, както и Миро Ангелов, този сезон записаха първенците в група Е Калин Бенчев/Александър Спиров (Suabru Impreza WRX STI), въпреки че загубиха много време в съботните етапи заради поредица технически проблеми.

Българският рали сезон продължава в началото на септември с рали „Стари столици” в Шумен.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт