728 x 90

Hyundai Ioniq 5 тегли закъсал в снега камион Scania (ВИДЕО)

    Любопитното видео се появи през последните дни и е заснето в Естония През последните дни в мрежата се появи видео на електрическия Hyjndai Ioniq 5, който тегли закъсал в снега камион Scania. Видеото е от Естония, като вероятно под снежната покривка настилката е заледена. Прави впечатление, че при изпълнението на въпросното упражнение колелата на електромобила

    Любопитното видео се появи през последните дни и е заснето в Естония

    През последните дни в мрежата се появи видео на електрическия Hyjndai Ioniq 5, който тегли закъсал в снега камион Scania. Видеото е от Естония, като вероятно под снежната покривка настилката е заледена. Прави впечатление, че при изпълнението на въпросното упражнение колелата на електромобила не превъртат.

    Hyundai e един от най-успешно представящите се като продажби електрически модели в момента, както и един от най-добрите като качества електромобили въобще. Неслучайно той се окичи с редица награди, сред които и тази за „Световен автомобил на годината“. Моделът е наличен във версии с един или два електродвигателя, съответно със задно или с двойно предаване, а пробегът при най-ефективния вариант е около 500 км по WLTP.

    Източник: AMS.bg

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт