728 x 90

Яка каскада с Jaguar F-Type на две колела в Гудууд (видео)

Яка каскада с Jaguar F-Type на две колела в Гудууд (видео)

В интернет беше публикувано видео, в което е показано как купето Jaguar F-Type преминава трасето в Гудууд на две колела. Спортният автомобил преодолява 1,87-километровата дистанция за по-малко от 4 минути. Колата се управлява от професионалният британски каскадьор Тери Грант, който използва специална рампа, за да постави машинатаа на две колела. На няколко пъти по време

В интернет беше публикувано видео, в което е показано как купето Jaguar F-Type преминава трасето в Гудууд на две колела. Спортният автомобил преодолява 1,87-километровата дистанция за по-малко от 4 минути.

Колата се управлява от професионалният британски каскадьор Тери Грант, който използва специална рампа, за да постави машинатаа на две колела. На няколко пъти по време на опита автомобилът е близко до преобръщането, но пилотът успява да удържи баланса.

Към края на трасето от дъното на Jaguar F-Type започва до излиза дим, причина за който е задният диференциал. Въпреки това машината успява благополучно да се добере до финала.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт