728 x 90

AutoClubTV: Четвърт час с новия концепт от Mercedes-Maybach (видео)

YouTube канал AutoClubTV публикува няколко любопитни видеа за тузарския концепт Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Прототипът беше показан в края на миналия месец по време на Автосалон Пекин 2018. Автомобилът представлява интересна комбинация между джип и седан, като комбинира типичните характеристики на двете каросерии с повишена позиция на седалката и атлетичен вид. Впечатляващият външен вид е

YouTube канал AutoClubTV публикува няколко любопитни видеа за тузарския концепт Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury. Прототипът беше показан в края на миналия месец по време на Автосалон Пекин 2018.

Автомобилът представлява интересна комбинация между джип и седан, като комбинира типичните характеристики на двете каросерии с повишена позиция на седалката и атлетичен вид. Впечатляващият външен вид е осигурен и от алуминиевите джанти, както и от забележителна предна решетка, която бе показана от германската компания за първи път преди две години на друг прототип – 2016 Vision Mercedes-Maybach 6.

Интериорът е просторен и удобен, с елегантен дизайн и висококачествени материали. Огромните седалки с много регулируеми настройки, кристално бяла кожа Nappa и функции за масаж. Вътре ще открием елементи от розово злато, широка централна конзола, комплект чаени чаши, цифрови глезотии, гласови команди и т.н.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury има задвижване на четирите колела и четири електрически мотора с обща мощност от цели 750 "коня". С едно зареждане на акумулатора от 80 кВтч производителят гарантира автономност до 500 км, а само пет минути зареждане са необходими екологичният луксозен джип да имине 100 километра път. Максималната скорост обаче е ограничена електронно на обичайните 250 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт