728 x 90

Яко видео: Дрифт на 963 "коня" от хиперкар Ferrari във фабрика

    В YouTube се появи видео, в което Ferrari LaFerrari с 963 к.с. дрифтира яко в прашните цехове на неизвестна фабрика за интертни материали. Клипчето е публикувано в канала на Florian Merckx. Флагманският суперавтомобил на италианската марка се задвижва от хибридна силова установка, състояща се от 6,3-литров V12 двигател, елмотор, комплект литиево-йонни акумулатори и седемстепенна автоматизирана

    В YouTube се появи видео, в което Ferrari LaFerrari с 963 к.с. дрифтира яко в прашните цехове на неизвестна фабрика за интертни материали. Клипчето е публикувано в канала на Florian Merckx.

    Флагманският суперавтомобил на италианската марка се задвижва от хибридна силова установка, състояща се от 6,3-литров V12 двигател, елмотор, комплект литиево-йонни акумулатори и седемстепенна автоматизирана скоростна кутия с два съединителя. Ferrari LaFerrari може да се ускорява от място до 100 км/ч за три секунди с максимална скорост ограничена електронно до 350 км/ч.

    Стойността на хиперколата, представена преди пет години, превишаваше 1,3 млн евро. Общо бяха произведени 500 екземпляра от купето, последното от което беше продадено на търг за $7 милиона, а средствата бяха в помощ на пострадалите от земетресението в Италия през август 2016 година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт