728 x 90

ABT напомпа Volkswagen Golf GTI TCR до цели 335 к.с.

ABT напомпа Volkswagen Golf GTI TCR до цели 335 к.с.

На прага на лансирането на следващото поколение Volkswagen Golf, тунинг компанията ABT показа своята доработка на най-мощният GTI от сегашното поколение – GTI TCR.  В стандартна форма машината генерира мощност от 286 конски сили и 380 Нм въртящ момент. Благодарение на нов софтуер за управление на 2.0-литровия 4-цилиндров мотор, горещият хечбек вече може да се

На прага на лансирането на следващото поколение Volkswagen Golf, тунинг компанията ABT показа своята доработка на най-мощният GTI от сегашното поколение – GTI TCR. 

В стандартна форма машината генерира мощност от 286 конски сили и 380 Нм въртящ момент. Благодарение на нов софтуер за управление на 2.0-литровия 4-цилиндров мотор, горещият хечбек вече може да се похвали с 335 к.с. и 430 Нм момент.

Увеличението на мощността подобрява и представянето на автомобила на пътя. Ускорението от място до 100 км/ч вече отнема само 5.4 секунди, 0.2 секунди по-бързо отпреди.

Максималната скорост също е увеличена. В стандартна форма машината вдига 250 км/ч, а след тунинга на ABT тази стойност е вдигната до 265 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт