728 x 90

Тунери напомпаха Toyota Supra до над 400 к.с.

Още с излизането на възродената Toyota Supra за всички беше ясно, че един от основните плюсове на модела ще бъде възможността му за сериозна доработка от афтърмаркет сцената. Първите доказателства за това вече са факт, а последният пример идва от компанията Litchfield Motors. Майсторите представиха ремап проект, който лесно вдига максималната мощност на колата до 420

Още с излизането на възродената Toyota Supra за всички беше ясно, че един от основните плюсове на модела ще бъде възможността му за сериозна доработка от афтърмаркет сцената.

Първите доказателства за това вече са факт, а последният пример идва от компанията Litchfield Motors. Майсторите представиха ремап проект, който лесно вдига максималната мощност на колата до 420 к.с.

Базираната във Великобритания фирма работи заедно със силни партньори като Milltek и Akrapovic, за да предложи още подобрения. Благодарение на нова цялостна изпускателна система, пиковата тяга достига 450 к.с., а въртящият момент далеч задминава 500 Нм.

В момента в разработка са нов маслен охалдител за 3.0-литровия двигател, както и различни модификации за окачването. Очаква се още до края на годината да видим обновена версия на тунинг проекта от Litchfield Motors.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт