728 x 90

Тунери пипнаха Tesla Model 3 доста стилно

Novitec oпределено не е име от тунинг сцената, което сме свикнали да свързваме с доработка на електрически автомобили. Все пак, немците вече предлагат своите услуги и за продуктите на Tesla, а последната нова оферта е свързана с Model 3. Визуалният пакет на Novitec за електрическия седан включва нов преден лип спойлер, заден лип спойлер и

Novitec oпределено не е име от тунинг сцената, което сме свикнали да свързваме с доработка на електрически автомобили. Все пак, немците вече предлагат своите услуги и за продуктите на Tesla, а последната нова оферта е свързана с Model 3.

Визуалният пакет на Novitec за електрическия седан включва нов преден лип спойлер, заден лип спойлер и дифузер и комплект от 21-цолови джанти, разработени заедно с Vossen от Америка.

Окачването е снижено с до 40 мм, а отделни компоненти по него са сменени с алуминиеви такива. Novitec казва, че аеродинамиката е подобрена с до 7 процента, а поведението в завои е много по-стегнато отпреди.

Възможността за индивидуализация е впечатляваща. Джантите могат да бъдат избрани в 72 различни цвята, а новите компоненти по екстериора могат да бъдат оставени в чист карбонов вид или пък да бъдат боядисани.

В интериора също има нови материали – основно кожа и Алкантара, които могат да бъдат поръчани в няколко различни нюанса спрямо основния цвят на кабината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт