728 x 90

Skoda Scala с версия за полицията

Skoda Scala с версия за полицията

Полицията на Великобритания получи версия на хечбека Skoda Scala за служебно ползване. Автомобилите за служителите на реда са получили специфичното оцветяване, светодиодни предупредителни светлини и сирена. Полицейската Skoda Scala е снабдена с адаптивен круиз-контрол, система за спазване платното на движение и система за мониторинг на слепите зони. Освен полицията, подобни чешки хечбеци ще получат и

Полицията на Великобритания получи версия на хечбека Skoda Scala за служебно ползване. Автомобилите за служителите на реда са получили специфичното оцветяване, светодиодни предупредителни светлини и сирена.

Полицейската Skoda Scala е снабдена с адаптивен круиз-контрол, система за спазване платното на движение и система за мониторинг на слепите зони. Освен полицията, подобни чешки хечбеци ще получат и други спецслужби във Великобритания – сред тях са "Бърза помощ" и пожарната.

Базовият мотор на Skoda Scala е с 95 к.с. – бензинов трицилиндров двигател с работен обем един литър. Освен това, достъпен е двигател с аналогичен обем, но със 115 "коня". Топ агрегатът е 1,5-литрова "турбочетворка" за 150 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт