728 x 90

"Златна" версия за 10-годишния юбилей на Porsche Panamera

"Златна" версия за 10-годишния юбилей на Porsche Panamera

Порше представи специална версия на Panamera под наименованието 10 Year Edition. Юбилейната кола, получила уникални елементи за оформление и широк набор от оборудване, се произвежда в чест на 10-годишнината на хитовия модел. През това време немската компания продаде повече от 250 хиляди екземпляра от него. Външна отличителна черта на Porshe Panamera 10 Year Edition станаха

Порше представи специална версия на Panamera под наименованието 10 Year Edition. Юбилейната кола, получила уникални елементи за оформление и широк набор от оборудване, се произвежда в чест на 10-годишнината на хитовия модел. През това време немската компания продаде повече от 250 хиляди екземпляра от него.

Външна отличителна черта на Porshe Panamera 10 Year Edition станаха особените 21-цолови джанти с цвят "бяло злато". В същия оттенък са изпълнени специалните емблеми върху купето и в салона.

В списъка с оборудването влизат светодиодни матрични фарове, адаптивно пневматично окачване, система за кръгов обзор, функция за поддръжане на автомобила в лентата за движение, седалки с електрическо регулиране в 14 направления, панорамен покрив, както и аудиосистема Bose.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт