728 x 90

Джуджаро посвети нов хиперкар на Саудитска Арабия (видео)

    През следващата пролет на Автосалон Женева 2020 ще се състои премиерата на новото творение от ателие GFG Style на италианските дизайнери Джорджето и Фабрицио Джуджаро. Това е изцяло електрически хиперкар, създаден специално за Саудитска Арабия. Двувратата двуместна машина има условно обозначение 2030 – в чест на програмата Vision 2030, в рамките на която арабската държава

    През следващата пролет на Автосалон Женева 2020 ще се състои премиерата на новото творение от ателие GFG Style на италианските дизайнери Джорджето и Фабрицио Джуджаро. Това е изцяло електрически хиперкар, създаден специално за Саудитска Арабия.

    Двувратата двуместна машина има условно обозначение 2030 – в чест на програмата Vision 2030, в рамките на която арабската държава се стреми да намали зависимостта на своята икономика от нефта и да развива туризма. Като изцяло оригинален проектът GF Style 2030 не може да бъде определен, тъй като той много прилича на GFG Style Kangaroo, дебютирал в Женева преди година.

    Тук имаме същата концепция: алуминиева рамка, карбонови панели и изцяло електрическа силова установка, позволяваща да се развива 200 км/ч върху всякаква настилка. При това до 100 км/ч колата ще се ускорява с 0,3 секунди по-бързо – за 3,5 секунди. В същото време автономният преход с едно зареждане се намалява от 450 до 365 км.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт