728 x 90

Bentley представи финалната версия на седана Mulsanne

    Британската компания Бентли представи финалната версия на седана Mulsanne – изпълнението 6.75 Edition. Автомобилът, създаден от придворното тунинг-ателие Mulliner, се отличава с особен декор на каросерията с черни гланцирани елементи, хромирани части във фаровете и стоповете, черни 21-цолови джанти. Интериорът е изпълнен от кожа (достъпни са четири цветови варианта) със сребърни акценти и специален шев,

    Британската компания Бентли представи финалната версия на седана Mulsanne – изпълнението 6.75 Edition. Автомобилът, създаден от придворното тунинг-ателие Mulliner, се отличава с особен декор на каросерията с черни гланцирани елементи, хромирани части във фаровете и стоповете, черни 21-цолови джанти.

    Интериорът е изпълнен от кожа (достъпни са четири цветови варианта) със сребърни акценти и специален шев, а предният панел е украсен с тъмен алуминий. Специалната версия на Bentley е посветена на 6,75-литровия V8 двигател с мощност 537 конски сили, затова схематично изображение на двигателя се появява на часовника и приборите в кабината.

    Самият двигател ще получи всмукателен колектор в черно вместо традиционното сребристо. Ще напомним, че 6,75-литровият бензинов V8 е използван за пръв път в модела Bentley S2 през 1959 г. и оттогава двигателят, който многократно се модернизира, се превърна в една от характеристиките на марката. Тиражът на изданието Bentley Mulsanne 6.75 ще бъде 30 екземпляра.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт