728 x 90

820 к.с. за BMW M8 от G-Power

G-Power G8M Bi-Turbo – така се казва новият тунинг проект на фирмата G-Power, който се базира върху откритата версия на актуалния BMW M8. Работата е доста сериозна и спокойно можем да предположим, че това е един от най-мощните екземпляри от М8 в света в момента. 4.4-литровият битурбо мотор под капака е ревизиран и сега може

G-Power G8M Bi-Turbo – така се казва новият тунинг проект на фирмата G-Power, който се базира върху откритата версия на актуалния BMW M8.

Работата е доста сериозна и спокойно можем да предположим, че това е един от най-мощните екземпляри от М8 в света в момента. 4.4-литровият битурбо мотор под капака е ревизиран и сега може да се похвали с невероятните 820 к.с. и 1000 Нм въртящ момент.

Подобренията са хардуерни и софтуерни – нови турбокомпресори, по-голям интеркулер и специална изпускателна система, в комплект с нов и специално разработен софтуер.

G-Power предлага и два пакета, които увеличават мощността по-малко с цел щадене на двигателя – мощността съотвено е 720 и 770 к.с. Цени засега не са оповестени.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт