728 x 90

Тунинг фирма сбъдва мечтата на дизайнер: Toзи VW Golf 2 GTI ще стане реалност

Тунинг фирма сбъдва мечтата на дизайнер: Toзи VW Golf 2 GTI ще стане реалност

Съвсем скоро ще станем свидетели на нещо, което виждаме доста рядко. Любителски дизайн на автомобил ще се превърне в реалност, благодарение на доста популярната тунинг фирма Prior Design. Този брутален Volkswagen Golf GTI от второ поколение е дело на Khyzyl Saleem, който го представи в социалните мрежи преди няколко месеца. Скоро след това с него се

Съвсем скоро ще станем свидетели на нещо, което виждаме доста рядко. Любителски дизайн на автомобил ще се превърне в реалност, благодарение на доста популярната тунинг фирма Prior Design.

Този брутален Volkswagen Golf GTI от второ поколение е дело на Khyzyl Saleem, който го представи в социалните мрежи преди няколко месеца.

Скоро след това с него се е свързала тунинг фирмата Prior Design и го е попитала дали би участвал в проект, който ще има за цел да превърне возилото в реалност.

Помощ ще дойде и от немските тунери JP Performance, които ще отговарят за задвижването на машината. От сега се знае, че моторът на колата ще бъде разположен върху задната ос.

Екстравагантният дизайн на спортния хеч е изцяло в духа на разработките на Prior Design, които най-вероятно ще изработят по-голяма част от екстериорните компоненти от карбон.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт