728 x 90

Така може да изглежда обновеното BMW 5-Series

Работата по обновената версия на BMW 5-Series изглежда е към своя край и може би само протичащата в момента криза с коронавирус бави представянето на автомобила. Нашите колеги от Kolesa.ru обаче са готови с примерна визия за фейслифта на возилото. На рисунките откриваме един леко освежен седан, който най-вероятно е доста близко до реалната си

Работата по обновената версия на BMW 5-Series изглежда е към своя край и може би само протичащата в момента криза с коронавирус бави представянето на автомобила.

Нашите колеги от Kolesa.ru обаче са готови с примерна визия за фейслифта на возилото. На рисунките откриваме един леко освежен седан, който най-вероятно е доста близко до реалната си визия.

Шпионските снимки вече показаха, че предната част на 5-та Серия ще задържи относително малките си радиаторни решетки – нещо, което не може да се каже за задаващите се нови модели на фирмата.

Значителни новости се очакват под ламарината, където процесът на електрификация при BMW ще продължи да протича с пълна сила. Говори се за интеграцията на нова плъг-ин хибридна система, която ще осигурява почти 400 к.с. мощност.

Въпреки забавянето покрай COVID-19, обновената "петица" се очаква да стъпи на пазара преди края на годината.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт