728 x 90

Харесва ли ви или не – новото BMW 4 Series Gran Coupe ще изглежда така

Моделното семейство на BMW ще се обогати съвсем скоро с новите поколения на моделите Серия 4. Към тях принадлежат класическото купе с две врати и купе-седанът Gran Coupe. Множество шпионски снимки вече загатнаха за това, което можем да очакваме. А то е огромна радиаторна решетка в предната част и за двата модела и доста екстериорни

Моделното семейство на BMW ще се обогати съвсем скоро с новите поколения на моделите Серия 4. Към тях принадлежат класическото купе с две врати и купе-седанът Gran Coupe.

Множество шпионски снимки вече загатнаха за това, което можем да очакваме. А то е огромна радиаторна решетка в предната част и за двата модела и доста екстериорни елементи споделени с актуалната Серия 3.

Нов рендър на zer.o.wt показва как ще изглежда версията с четири врати. Макар и изображението да не е официално, можем спокойно да предположим, че визията е на 80-90 процента коректна.

Дизайнът се базира на концепта i4, с който баварците загатнаха за електрическа версия на стилния купе-седан. Появата на серийния модел се очаква до края на годината.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт