728 x 90

С този пикап можете да очаквате спокойно Апокалипсиса

Периодично се оглеждаме за автомобили за продажба – не винаги защото ни предстои покупка, а просто от любопитство за цените на различни машини. Случайно попаднахме на този уникален пикап. Ако имате проблеми да различите модела поради доработките му, ще ви помогнем – това е Toyota Tundra oт 2013 година. Още от завода камионеткта идва оборудвана

Периодично се оглеждаме за автомобили за продажба – не винаги защото ни предстои покупка, а просто от любопитство за цените на различни машини.

Случайно попаднахме на този уникален пикап. Ако имате проблеми да различите модела поради доработките му, ще ви помогнем – това е Toyota Tundra oт 2013 година.

Още от завода камионеткта идва оборудвана с TRD Off-Road пакет, но собственикът й харчи хиляди долари, за да е приведе в сегашния й вид.

Километражът показва около 77 000 километра, което можем спокойно да окачествим като нищожен пробег за подобен тип автомобил. А и да не забравяме, че под капака се крие 5.7-литров V8 мотор, който е изключително издръжлив.

До момента пикапът се продава на цена от 29 000 долара, но наддаването продължава още почти 6 часа.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт