728 x 90

Citroen със спецверсия Grey Matter на DS3

Citroen DS3 е революционен автомобил. Бляскавият хечбек придаде невероятна пъстрота на иначе сивичкия сегмент. А по ярка външност и програми за индивидуализация трудно може да му опонират дори MINI Cooper и Alfa Romeo MiTo. А французите не стоят на едно място и подгряват интереса на публиката с помощта на различни стилни спецверсии.Една от последните се

Citroen DS3 е революционен автомобил. Бляскавият хечбек придаде невероятна пъстрота на иначе сивичкия сегмент. А по ярка външност и програми за индивидуализация трудно може да му опонират дори MINI Cooper и Alfa Romeo MiTo. А французите не стоят на едно място и подгряват интереса на публиката с помощта на различни стилни спецверсии.
Една от последните се нарича Grey Matter. Окраската на купето при нея е изпълнено в графитено матов отенък. Ярък контраст с нея прави белият или черен покрив, а 17-цоловите лекосплавни джани са оцветени в тоналността на покрива. В салона има кожа Mistral, аудиосистема и навигация. Цените са между 23 и 25 хиляди евро, а само 750 клиенти ще имат възможност да притежават бутиковата серия.
За останалите, които няма да могат да се вредят за лимитираното издание, е предвидено допълнение към съществуващите 10 варианта на изпълнение на екстериора – под името Hickory Brown. Орехово кафявият вариант ще се комбинира със златист покрив Flavio, носещ името на своя създател-дизайнер, който е първенец в конкурса Citroen Creative Awards.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт