728 x 90

В Лас Вегас показват най-шумното MINI

Силно модернизиран MINI Clubman JCW ще види публиката следващата седмица по време сбирката SEMA 2011 на тунинг маниаците в Лас Вегас. Колата е съвместна разработка на Mac Audio и тунинг ателие Wimmer RS. Проектът е призван да демонстрира достойнствата на акустичната линия Mac Audio, като вече комбито беше определено като "най-шумното MINI". Автомобилът е получил

Силно модернизиран MINI Clubman JCW ще види публиката следващата седмица по време сбирката SEMA 2011 на тунинг маниаците в Лас Вегас. Колата е съвместна разработка на Mac Audio и тунинг ателие Wimmer RS. Проектът е призван да демонстрира достойнствата на акустичната линия Mac Audio, като вече комбито беше определено като "най-шумното MINI". Автомобилът е получил съвършено нов интериор, разработен от дизайнерите на Mac Audio с цел максимални акустични качества. Комплектът колони включва в себе си фронтална и тилова двукомпонентна акустика Mac Audio Star, три едновременни субуфера Mac Audio STX (единият от тях е разположен в обема на задната врата) и шест усилвателя от серията X – за тях е била изготвена специална крепежна ферма, позволяваща разполагането им на тавана на колата.
За екстериора да демо автомобила отговаря ателие Wimmer RS. След неговата намеса се вижда аеродинамичен бодкит, маркови графики от двете страни и спортен ауспух. След доработките колегите на John Cooper Works са увеличили мощността на минито до 230 конски сили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт