728 x 90

Vilner допълни лукс в черна G-класа

    Световноизвестните български тунери от Vilner този път пипнаха до луксозен припадък един от култовите автомобили на прохождащата ни демокрация – Mercedes Benz G 55 AMG. Интериорът е преработен с бежова кожа и алкантара. Използват специални перфорирани седалки, имат формата на диамант.Цялата вътрешност на автомобила е облечена с кожа – дори огледалото за обратно виждане и

    Световноизвестните български тунери от Vilner този път пипнаха до луксозен припадък един от култовите автомобили на прохождащата ни демокрация – Mercedes Benz G 55 AMG. Интериорът е преработен с бежова кожа и алкантара. Използват специални перфорирани седалки, имат формата на диамант.
    Цялата вътрешност на автомобила е облечена с кожа – дори огледалото за обратно виждане и пластмасовите елементи на предпазните колани.
    Кубчето на Vilner е снабдено с висококачествена аудиосистема Ground Zero в допълнително обезшуменото купе. Питиетата ще седят в хромираните поставки, обгърнати и с черен плюш, а гравираните инициали изпъкват гордо на предните седалки.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт