728 x 90

Начало за 6-тото поред Рено Нисан България Мастър Инициатива

Концепцията DeZir вдъхновява студенти да създадат проект, съпътстващ лансирането на новото Renault Clio в България Конкурсът за студенти "Рено Нисан България Мастър Инициатива" разбуни страстите. Той провокира младите хора с вдъхновяващия концептуален модел DeZir. В началото на март бе даден старт на шестото издание на инициативата в България. Темата е свързана с дигиталните комуникации и

Концепцията DeZir вдъхновява студенти да създадат проект, съпътстващ лансирането на новото Renault Clio в България

Конкурсът за студенти "Рено Нисан България Мастър Инициатива" разбуни страстите. Той провокира младите хора с вдъхновяващия концептуален модел DeZir. В началото на март бе даден старт на шестото издание на инициативата в България. Темата е свързана с дигиталните комуникации и с новото поколение на Renault Clio. Конкурсът дава възможност на най-добрите участници не само да представят, но и да реализират в реална бизнес среда своята идея. Студентите от всички университети в страната са поканени да участват. Тази година те са поставени в реална ситуация. Имат задачата да представят по нов интерактивен начин един напълно обновен, реален модел – новото Renault Clio – ключов за марката автомобил, като използват необятните възможности на дигиталното пространство, в частност социалните мрежи. Младите хора трябва да разкажат по атрактивен начин за Renault Clio,  вдъхновени от предшественика му – електрическият концептуален модел. Трябва да заинтригуват хората. Студентите, чиято идея бъде оценена за най-успешна, ще имат възможността да я реализират, в рамките на стаж, с екипа на Рено Нисан България през настоящата година.
Другата новост в конкурса, в който младите споделят идеите си от 2007 година насам, е различният формат. Писмените разработки и презентации са заменени с кратко филмче, което да представя самата идея. В унисон с модерните и достъпни начини на комуникация видеото е това, което участниците трябва да представят на журито.
Студентите, желаещи да се включат в това предизвикателство, могат да се регистрират на сайта на Мастър Инициатива www.imam-idea.com до 31ви март 2012. Там ще намерят подробна информация за условията на конкурса – тема, регламент и насоки. Партньори на инициативата през годините са Webit – най-голямото събитие за интернет индустрията в Централна и Източна Европа, Consulteam – уважавана агенция за подбор на персонал. Партньори традиционни членове на журито са авторитетното автомобилно списание auto motor und sport и рекламна агенция Publicis Mark. Мастър Инициатива се провежда със съдействието на студентската организация AIESEC, акумулираща множество млади и будни таланти. С конкурсът Мастър Инициатива, Рено Нисан България се стреми да стимулира младите хора в България да влязат в реалния бизнес тон още преди да са излезнали от академичните зали и не на последно място да чува техния глас, да ги провокира да споделят своите свежи идеи.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт