728 x 90

Размисли на тема Mercedes-Benz SLS AMG с 4 врати

    Теофилус Чин, с когото екипът на autoclub.bg имаше възможността да разговаря съвсем наскоро, показа визията си за широко дискутирания в световните медии наскоро четириврат вариант на Mercedes-Benz SLS AMG. На практика, темата бе започната от изданието Autoblog.com, което показа сканирани чертежи и схеми на въпросното спортно возило. Нещо повече – шантавият SLS AMG дори получи

    Теофилус Чин, с когото екипът на autoclub.bg имаше възможността да разговаря съвсем наскоро, показа визията си за широко дискутирания в световните медии наскоро четириврат вариант на Mercedes-Benz SLS AMG. На практика, темата бе започната от изданието Autoblog.com, което показа сканирани чертежи и схеми на въпросното спортно возило. Нещо повече – шантавият SLS AMG дори получи документ за автентичност от немското патентно бюро.
    Противно на очакванията за подобен тип машина, породени от споменатите чертежи, версията на малайзийския „автомобилен манипулатор“ изглежда доста пропорционална и елегантна. Вторият комплект врати е в стила на Mazda RX-8 и се отваря в обратна на класическата за задни врати посока. Все още босовете на Mercedes-Benz не са казали нито дума по въпроса, като според слухове, SLS AMG 4Door ще се появи поне в концептуален вид с цел представяне по автомобилни салони.
    Ангел Сергеев

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт