728 x 90

5-звезден лукс с Mercedes GL от Vilner

Поредното предизвикателство за екипа на Vilner-Your Style Inside се появи със собственик на Mercedes GL. Не напразно в новата версия на GL инженерният екип на Mercedes залага на по-висока  шумо- и вибро- изолацията в салона,  както и на леко увеличаване на габаритите на луксозния всъдеход. Но дори и след тези промени новият GL е пак

Поредното предизвикателство за екипа на Vilner-Your Style Inside се появи със собственик на Mercedes GL. Не напразно в новата версия на GL инженерният екип на Mercedes залага на по-висока  шумо- и вибро- изолацията в салона,  както и на леко увеличаване на габаритите на луксозния всъдеход. Но дори и след тези промени новият GL е пак 7-местен…
Клиентът желае индивидуална намеса в неговия Mercedes, така, че той наистина да стане луксозен точно по неговото виждане и усещане. Желанието му е за 4-местен оазис, в който да не усещаш пътя, потопил се в свят изпълнен с качествена музика, да успееш наистина да релаксираш и да изолираш пространството си по време на път… Естествено, да има и iPad. Също, да можеш да вземеш със себе си и всичкия багаж, който е необходим до Луната и обратно.
Vilner преправят основата на купето, за да заменят двата реда задни седалки с два предни GL-трона, които обаче също изпълняват всички заложени и на предните седалки функции. Луксът трябва да се увеличава, а не да намалява!  Добавена е още една средна конзола – продължение на предната. Върху нея е измислена и вградена алуминиева стойка за iPad, която да може да се върти във всички посоки. Таванът е изработен от светло кафява алкантара, пластмасите са боядисани в същия цвят, за да се сливат с тавана и акцентът се преместрва върху релефната шарка, заимствана от интериора на Bugatti Veyron. Тя присъства и по корите на вратите и освен естетическа има и допълнително звуко- изолираща функция. Цялото купе е облечено с шумоизолиращите материали на Grand Zero. За по-голям комфорт на пасажерите, Vilner допълнително омякотяват и задната част на предните седалки. Вградено е и амбиентно осветление.
Остава само да се насладите на звука на тишината… или на звука на мощната нова аудио система. Тя е вградена в багажника и е прецизно настроена за пасажерите на задните 2 места. Върху тях ще се стовари цялата мощ на 4 лентова аудиосистема, 2 субуфера, 3 усилвателя, (два 4-к анални и 1 моноблок), аудиопроцесор Audison, 31 лентов еквалайзер TSP. Всичко се командва от iPad.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт