728 x 90

Vilner пипна и Bentley Continental GT

Като цяло бентли са коли, които оставят впечатлението, че не се нуждаят от допълнителни подобрения от страна на тунинг маниаците настройка. Въпреки специалистите от родната компания Vilner е освежила интериора на баровсакта лимузина с цел да се направи по-съвременен интериора и да се подчертае спортния й дух. За тази цел са използвани тъмно кафява кожа

Като цяло бентли са коли, които оставят впечатлението, че не се нуждаят от допълнителни подобрения от страна на тунинг маниаците настройка. Въпреки специалистите от родната компания Vilner е освежила интериора на баровсакта лимузина с цел да се направи по-съвременен интериора и да се подчертае спортния й дух. За тази цел са използвани тъмно кафява кожа и Alcantara. Воланът и "капакът" на въздушната възглавница имат нов спортен вид и форма. За средната част на седалките и тавана се използвани шефове, които оформят кожата като диаманти.
Освен това всички дървени елементи са боядисани в кафяво пиано лак със светлокафяви и бели ленти, поясняват от "Вилнер".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт