728 x 90

Шведски скиор вкара хиляда коня в своето Audi RS6

Шведски скиор вкара хиляда коня в своето Audi RS6

Професионалният шведски скиор Джон Олсон представи единственото по рода си Audi RS6 DTM. Той възнамерява с него да вземе участие в тузарското рали Gumball 3000, което стартира на 23 май от Стокхолм. Подготовката на спортното комби е извършено съвместно с компанията Caresto. Audi RS6 е получил аеродинамичен пакет от карбон, който по стил напомня пистовите

Професионалният шведски скиор Джон Олсон представи единственото по рода си Audi RS6 DTM. Той възнамерява с него да вземе участие в тузарското рали Gumball 3000, което стартира на 23 май от Стокхолм.

Подготовката на спортното комби е извършено съвместно с компанията Caresto. Audi RS6 е получил аеродинамичен пакет от карбон, който по стил напомня пистовите бегачки от сериите DTM i Audi RS5 DTM, в частност. Спортният автомобил е получил широки арки на калниците, увеличени странични прагове, предни и задни капаци, преден сплитер и мощен заден дифузьор. Всички тези елементи са направени от карбон, както и багажника на покрива.

И без това мощният 4-литров битурбо V8 двигател е доработен от специалистите в Sterman Motorsport. Професионалистите са го снабдили с турбо компресори TTE9xx с анодирано 18-каратово злато, в резултат на което мощността на мотора от стандартните 560 к.с. е увеличена до 950 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт