728 x 90

Лиане Гюнтер е новата Miss Tuning от фестивал в Бодензее (+видео)

Лиане Гюнтер е новата Miss Tuning от фестивал в Бодензее (+видео)

Всяка година в началото на пролетта край езерото Бодензее се провежда култовият тунинг фестивал Tuning World Bodensee. В него, освен тунингарите, присъстват и неизменните красиви и наточени момичета. Желаещите слава мацки участват в шоуто за красота Miss Tuning, а победителката по традиция краси едноименния секси календар за следващата година. Носителка на титлата Miss Tuning 2015

Всяка година в началото на пролетта край езерото Бодензее се провежда култовият тунинг фестивал Tuning World Bodensee. В него, освен тунингарите, присъстват и неизменните красиви и наточени момичета. Желаещите слава мацки участват в шоуто за красота Miss Tuning, а победителката по традиция краси едноименния секси календар за следващата година.

Носителка на титлата Miss Tuning 2015 тази година стана 25-годишната медицинска сестра Лиане Гюйнтер от Хорн-Бад Майнберг. Тя надделя в съревнование сред 19 топ красавици. Късметлийката от фестивала в Бодензее в продължение на година ще участва във ВИП събития и ще бъде непрекъснато в светлината на прожекторите. Лиане ще се снима в Берлин и в лъскава фотосесия за Miss Tuning Calendar 2016.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт