728 x 90

Комплексен ъпгрейд за Ferrari California T от Novitec Rosso

Комплексен ъпгрейд за Ferrari California T от Novitec Rosso

Специалистите от именитото ателие Novitec, отоговарящи за тунинга на Ферари – става дума за подразделение Rosso, пуснаха своя версия на свежото Ferrari California T. Турбираната "Калифорния" е станала по-мощна и може да се похвали с пакет козметичен ъпдейт. В стилистично отношение тунерите са действали максимално акуратно, като са прибавили карбонов сплитер отпред, изящен спойлер отстрани

Специалистите от именитото ателие Novitec, отоговарящи за тунинга на Ферари – става дума за подразделение Rosso, пуснаха своя версия на свежото Ferrari California T. Турбираната "Калифорния" е станала по-мощна и може да се похвали с пакет козметичен ъпдейт.

В стилистично отношение тунерите са действали максимално акуратно, като са прибавили карбонов сплитер отпред, изящен спойлер отстрани и накладки на въздухозаборниците, както и значителна задна броня с интегрирана изпускателна система с 4 ауспуха, а също и различна радиаторна решетка – карбонова, разбира се.

Окачването е намалено с 3,5 см, като хидравликата на тунерите позволява и повдигане на предницата с 4 см – при необходимост. И плюс 86 "коня" – 3,8-литровата осморка вече има 646 к.с. и 856 Нм, което е достатъчно за ускорение на Ferrari California T от Novitec Rosso от място до 100 км/ч за 3,3 секунди при 323 км/ч максимална скорост.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт