728 x 90

Официално: BMW показа ретро концепт 3.0 CSL Hommage

    В рамките на Concorso d’Eleganza Villa d’Este, редом до автомобилните красавици от миналото и възхитителните прототипи, BMW Group представя BMW 3.0 CSL Hommage. С него дизайнерският екип на BMW отдава почит на BMW 3.0 CSL, една класическа икона на купе на BMW с непреходна красота от 70-те години на миналия век. „С нашите Hommage Cars

    В рамките на Concorso d’Eleganza Villa d’Este, редом до автомобилните красавици от миналото и възхитителните прототипи, BMW Group представя BMW 3.0 CSL Hommage. С него дизайнерският екип на BMW отдава почит на BMW 3.0 CSL, една класическа икона на купе на BMW с непреходна красота от 70-те години на миналия век.

    „С нашите Hommage Cars показваме колко сме горди от нашия произход и в същото време колко важно е миналото за нашето бъдеще. С BMW 3.0 CSL Hommage ние отдаваме почит на инженерното постижение на BMW 3.0 CSL по отношение на олекотената конструкция и динамичните характеристики. 3.0 CSL Hommage пренася характера на автомобила от онова време в нашата съвременност под формата на интелигентна олекотена конструкция и модерни материали и ни го представя по нов, вълнуващ начин.”, обяснява подхода към BMW 3.0 CSL Hommage Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт