728 x 90

Lumma прибави агресия в BMW X6

Немското ателие Lumma Design подготви сериен пакет доработки с името CLR X 6 R за BMW X6. В него влизат агресивен оптичен тунинг с карбонови елементи и модернизация на техническото оборудване. В състава на пакета "wide body" с разширени колесни арки на калниците и мощни брони влизат: нова капак с вентилационни отвори, преден сплитер, заден

Немското ателие Lumma Design подготви сериен пакет доработки с името CLR X 6 R за BMW X6. В него влизат агресивен оптичен тунинг с карбонови елементи и модернизация на техническото оборудване.

В състава на пакета "wide body" с разширени колесни арки на калниците и мощни брони влизат: нова капак с вентилационни отвори, преден сплитер, заден дифузьор и спойлер. Освен това, се предлага спортна изпускателна система с четири накрайници на ауспуха – с диаметър по 70 и 100 милиметра, намалено с 4 см окачване, 22-цолови джанти с гуми Vredestein – с размер 295/30 и 335/25 на предната и задна ос, съответно.

От Lumma Design уточняват, че са разработили варианти за доработка на всички силови агрегати в BMW X6. За пример се дава модификацията xDrive50i, за която мощността на 4.4-литровата "турбо осморка" е увеличена от 450 до 555 конски сили. Други динамични характеристики на тунингованата баварска джипка не се съобщават, а серийният BMW X6 xDrive50i се ускорява от място до 100 км/ч за 4,8 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт