728 x 90

Атанас Вилнер отвори ателие и в Пекин

Атанас Вилнер отвори ателие и в Пекин

Първото тунинг ателие на Атанас Вилнер извън пределите на родината ни вече е факт и повод за гордост. Защото Art Studio Vilner в Пекин е доказателство за големите амбиции и възможности на българската компания, готова да остави траен отпечатък в автомобилната и мотоциклетна персонализация. Разгънатата площ на работилницата е 1,4 декара – в това число

Първото тунинг ателие на Атанас Вилнер извън пределите на родината ни вече е факт и повод за гордост. Защото Art Studio Vilner в Пекин е доказателство за големите амбиции и възможности на българската компания, готова да остави траен отпечатък в автомобилната и мотоциклетна персонализация.

Разгънатата площ на работилницата е 1,4 декара – в това число и специалната арт секция, както и шоурумът за четири автомобила, в който творят общо 23 души. В ателието няма абсолютно нищо случайно – арт до последния детайл.

Далеч неслучайно е и мястото на което е разположено представителството на Vilner – Your stile inside. То се намира в непосредствена близост до огромен автомобилен комплекс, в чийто състав влизат изложбените зали на световни марки от бранша, като Brabus и Mansory.

Уникалната атмосфера на мястото дава среща на ноу-хауто на Vilner с древни китайки техники и течения, от които се раждат подвижни произведения на изкуството. Явен пример за това е един от първите завършени проекти на филиала – мотоциклетът Harley-Davidson.

Машината е ръчно изрисувана в китайски стил, а работа по него е отнела на майстора няколкостотин човекочаса. Резервоарът е получил шапка със златен обков, а главите на болтовете са покрити с гилзи от благороден метал.

До прерязването на лентата от Атанас Вилнер, Art Studio Vilner в Пекин вече бе готово с четири проекта – мотоциклетът Harley-Davidson, Mercedes-Benz SL, MINI Cooper Cabrio, както и Jaguar XJ, който бе получен от първия клиент на церемонията по откриването. Стойността на изработката на британската лимузина е 200 000 юана (над 28 хил. евро, без самия автомобил), като колата е издържана със смелата интериорна комбинация от млечно синьо и кафяво.

Организацията и реализацията на самата церемония също изуми гостите. Близо сто представители на местните медии, заедно с хора от автомобилния бранш и арт средите, присъстваха на своеобразния балкански фестивал, съпроводен с народни танци и типично български подаръци, представляващи мускалчета с розова вода.

Art Studio Vilner Пекин вече функционира официално с пълна сила и е само част от началото на експанзията на марката. С него двойното „V” тепърва започва да обикаля световните пазари – за догодина е планирано прерязване на лента в Шанхай, следвано от Хонконг и Гуанджоу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт