728 x 90

Как може да изглежда суперкола от Tesla

Как може да изглежда суперкола от Tesla

Спокойно можем да кажем, че Tesla вече има технологията да създаде суперавтомобил. Най-мощната версия на седанът Model S е способен да ускори от място до 100 км/ч за 2.8 секунди, което го прави еднакво бърз с Lamborghini Huracan, например. Имайки това предвид, надали ще е сериозна изненада, ако в даден момент от развитието на калифорнийската

Спокойно можем да кажем, че Tesla вече има технологията да създаде суперавтомобил. Най-мощната версия на седанът Model S е способен да ускори от място до 100 км/ч за 2.8 секунди, което го прави еднакво бърз с Lamborghini Huracan, например.

Имайки това предвид, надали ще е сериозна изненада, ако в даден момент от развитието на калифорнийската компания видим подобен проект. Кизил Салийм, относително известен дизайнер в интернет средите, представи своята визия за суперкола, носеща логото на Tesla.

Виртуалната машина се базира на Saleen S7, като приликите във формата на купето са лесно забележими. Въпреки това, характерната предница на Tesla изглежда някак на място в този автомобил.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт