728 x 90

Vision Mercedes-Maybach 6 остана без покрив във виртуалния свят

Концептът Vision Mercedes-Maybach 6, който се появи през уикенда, смая интернет пространството. Това беше автомобилът, който получи може би най-голямо внимание в социалните мрежи тази година, като причината е ясна – просто изглежда невероятно. Но какво ще се случи, ако купето се превърне в кабриолет? Тези два рендъра дават добра представа, като определено можем да

Концептът Vision Mercedes-Maybach 6, който се появи през уикенда, смая интернет пространството. Това беше автомобилът, който получи може би най-голямо внимание в социалните мрежи тази година, като причината е ясна – просто изглежда невероятно.

Но какво ще се случи, ако купето се превърне в кабриолет? Тези два рендъра дават добра представа, като определено можем да кажем, че ретро-модернистичните линии подхождат и на кабрио.

Макар и от компанията все още да не загатват какво всъщност ще се случи с концепта, редица медии твърдят, че ще видим сериен автомобил Maybach Coupe през 2018 г., който ще се позиционира над Mercedes-Benz S-Class Coupe като абсолютния флагман в моделната гама.

Дали това ще се случи предстои да разберем, а информация липсва и дали изобщо съществуват планове за открита версия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт