728 x 90

Vilner наелектризира допълнително Tesla Model X

Vilner наелектризира допълнително Tesla Model X

Vilner представи последния си проект за 2016 година. Той се базира на електрически SUV Tesla Model X и е бил поръчан от клиент в България. Колкото и изненадващо да звучи, основната цел при доработката на електрическата кола е била… тя да стане по-тиха. Макар и нивото на шум при подобно возило да е наистина на

Vilner представи последния си проект за 2016 година. Той се базира на електрически SUV Tesla Model X и е бил поръчан от клиент в България.

Колкото и изненадващо да звучи, основната цел при доработката на електрическата кола е била… тя да стане по-тиха. Макар и нивото на шум при подобно возило да е наистина на доста ниско ниво, собственикът на колата е пожелал допълнително обезшумяване.

За целта, интериорът на машината е бил разглобен изцяло като шумоизолацията е била подобрена на някои от "възловите места в конструкцията на автомобила".

Освен това, салонът предава различно усещане, благодарение на новите елементи в туркоазен цвят. Такива откриваме по предната част на седалките, стелките и предпазните колани. 

Екстериорът е запазен в почти заводски вид, като към опционалния карбонов пакет са добавени преден лип, спойлер и капачки на страничните огледала със същия карбонов ефект.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт