728 x 90

За втори път iF Design Award за Infiniti

За втори път iF Design Award за Infiniti

След като през миналата година спечели дизайнерската награда iF Design Award за концептуалния си модел Q80 Inspiration, Infiniti може да се похвали с още една подобна титла, този път за серийния модел Q60 Coupe. Наградата iF Design Award е една от най-важните междуотраслови награди за продуктов дизайн, връчвана от жури, съставено от 58 независими експерти в дизайна

След като през миналата година спечели дизайнерската награда iF Design Award за концептуалния си модел Q80 Inspiration, Infiniti може да се похвали с още една подобна титла, този път за серийния модел Q60 Coupe. Наградата iF Design Award е една от най-важните междуотраслови награди за продуктов дизайн, връчвана от жури, съставено от 58 независими експерти в дизайна от цял свят, представляващи широка гама от сектори. Участниците се оценяват на база иновация, функционалност и ергономичност, естетика и устойчивост на производствения процес и качества на продукта.

Естествено, наградата за японския премиум производител дойде в категория Автомобили, където спортното купе Q60 беше отличено за своя дизайн, внушаващият сила и дързост. Агресивната и стилна визия е комбинирана с динамика на истински спортен автомобил, благодарение на изцяло новия 3.0-литров двигател V6 с двоен турбокомпресор.

Наградите iF Design Awards се връчват всяка година от една от най-старите организации, свързани с дизайна в Германия –  iF International Forum Design GmbH в Хановер. За наградите за 2017 г. журито от независими експерти в дизайна оцени повече от 5 500 заявки, подадени от 59 страни в цял свят.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт