728 x 90

Харесва ли ви тази идея за нова Alfa Romeo Giulietta?

Харесва ли ви тази идея за нова Alfa Romeo Giulietta?

След пристигането на Alfa Romeo Giulia и Stelvio на пазара, италианците като че ли забравиха с времето за по-малкия модел Giulietta. На всички е ясно, че хечбекът скоро ще получи свое ново поколение, като изображението по-горе показва примерна визия за неговия дизайн. Няма да е изненада, ако моделът в действителност получи голяма част от дизайнерските

След пристигането на Alfa Romeo Giulia и Stelvio на пазара, италианците като че ли забравиха с времето за по-малкия модел Giulietta. На всички е ясно, че хечбекът скоро ще получи свое ново поколение, като изображението по-горе показва примерна визия за неговия дизайн.

Няма да е изненада, ако моделът в действителност получи голяма част от дизайнерските елементи на споменатите по-горе моделу, които се базират на платформата Giorgio. 

За жалост, на този етап дори няма заснети прототипи, които да разкриват в каква посока ще се развива моделът. Все пак, автомобилната логика показва, че рендърът тук ще бъде доста близко до серийния автомобил.

Можем спокойно да очакваме Giulietta да спази и друга традиция в индустрията – да бъде малко по-голяма от своя предшественик, предлагайки повече пространство в интериора и малко по-голям багажник. Със сигурност ще видим и по-луксозна кабина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт