728 x 90

Ако Лада залитне да прави суперкола…

    В последните години раздвижването при руския производител АвтоВАЗ е доста сериозно. Сега част от структурата на Renault-Nissan, марката има достъп до доста сериозни технологии, които вече видяхме в последните няколко серийни модела на Лада. Въпреки това, излишно е дори да споменаваме възможността руснаците да сътворят истински спортен, че дори и супер автомобил, поне не в

    В последните години раздвижването при руския производител АвтоВАЗ е доста сериозно. Сега част от структурата на Renault-Nissan, марката има достъп до доста сериозни технологии, които вече видяхме в последните няколко серийни модела на Лада.

    Въпреки това, излишно е дори да споменаваме възможността руснаците да сътворят истински спортен, че дори и супер автомобил, поне не в близките няколко десетилетия.

    Този факт не е повлиял на дизайнерите от Jennings Motor Group от Великобритания, които сътвориха примерна визия за суперкола от Лада.

    Единственото, което издава виртуалната машина, че принадлежи към руския производител, е емблемата. Дизайнът е супер модерен, агресивен и с доста добри пропорции. 

    Идеята тук е за кола със средноразположен двигател – класическа рецепта, към която добавяме и много нисък център на тежестта.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт