728 x 90

Тунер подготвя shooting brake версия на Tesla Model S

Niels van Roij Design пусна няколко скици на доста интересна разработка, която трябва да видим на бял свят през март месец догодина. Става дума за shooting brake версия на популярния електрически автомобил Tesla Model S, която е изцяло ръчно изработена от хора от екипа на тунинг фирмата. Първите изображения показват доста обещаваща визия, но до финалния

Niels van Roij Design пусна няколко скици на доста интересна разработка, която трябва да видим на бял свят през март месец догодина.

Става дума за shooting brake версия на популярния електрически автомобил Tesla Model S, която е изцяло ръчно изработена от хора от екипа на тунинг фирмата. Първите изображения показват доста обещаваща визия, но до финалния вариант остава още много.

Преди да се спре на сегашния дизайн, фирмата е създала общо три посоки на развитие на идеята, като от тях е имало 16 производни. След допитване до потенциални клиенти, дизайнерите са се спрели на сегашния си избор.

Идеята зад създаването на този уникален Model S е да даде на клиентите "истинска алтернатива на мощните премиум комбита." Освен това, shooting brake моделът е и за онези, които не искат да се качат на SUV автомобил като Model X.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт