728 x 90

Състезателна окраска за кросоувъра Porsche Macan

Състезателна окраска за кросоувъра Porsche Macan

Porsche подготви 5 особени версии на кросоувъра Macan, които са получили окраската на класически състезателни автомобили с успешна спортна кариера. Фото сесията на серията е направена в Сингапур. Един от автомобилите е с бяло купе и ленти в червено и синьо – фирменото съчетание на компания Martini & Rossi, която спонсорира пистовите поршета от 1968

Porsche подготви 5 особени версии на кросоувъра Macan, които са получили окраската на класически състезателни автомобили с успешна спортна кариера. Фото сесията на серията е направена в Сингапур.

Един от автомобилите е с бяло купе и ленти в червено и синьо – фирменото съчетание на компания Martini & Rossi, която спонсорира пистовите поршета от 1968 година. Розовият автомобил е препратка към спортния прототип Porsche 917 от 1971 г. в Льо Ман.

Червеният кросоувър е призван да напомни за отбора Porsche Salzburg, а четвъртият е украсен с прочутите цветове на Gulf Racing. Последният автомобил от серията притежава окраската на спонсорската компания Rothmans.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт