728 x 90

Руски тунинг: Тестове за Toyota Tundra 6×6 Hercules (видео)

Автомобили с колесна формула 6х6 винаги са показвали егото на инженерните възможности на производителите. Серийно такава машина се осмели да пусне Mercedes за G-Class-ата, и то в ограничена серия. Различни тунинг майстори са интегрирали допълнителни две колела в модели като Hummer, Land Rover, Land Cruiser, Hilux, Dodge Ram, Ford F-Series, Chevrolet Silverado и др. Ателие

Автомобили с колесна формула 6х6 винаги са показвали егото на инженерните възможности на производителите. Серийно такава машина се осмели да пусне Mercedes за G-Class-ата, и то в ограничена серия.

Различни тунинг майстори са интегрирали допълнителни две колела в модели като Hummer, Land Rover, Land Cruiser, Hilux, Dodge Ram, Ford F-Series, Chevrolet Silverado и др. Ателие Hennesey вече работи върху създаването на Ford Raptor с трети мост.

Московският технически център 4×4 Tundra неотдавна представи първата генерация Toyota Tundra 6×6 с кодовото име Hercules. Пикапът на практика е разработен от "нулата".

Тази зима Toyota Tundra 6×6 Hercules преминава изпитания на полигон. Тестовете са за проверка на конструкцията по специализирани трасета, в частност – възможностите на трансмисията 6х6. Освен това, специалистите разгледаха поведението на пикапа в условията на екстремно шофиране по горски пътища, артикулацията на окачването и устойчивостта на усукване на рамата, както и динамиката и стабилността при шофиране с висока скорост.

По-късно, в следващата фаза на тестване, експертите възнамеряват да се проверят надеждността на конструкцията в Toyota Tundra 6×6 Hercules под товар – общият транспортен капацитет на пикап ще бъде два тона. Съобщава се, че продължава работата върху създаването на товарно отделение, изработено от композитни материали. Автомобилът се очаква да бъде представен на международното автомобилно изложение в Москва през 2018 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт