728 x 90

Ако Dacia се превърне в премиум марка… (видео)

Ако Dacia се превърне в премиум марка… (видео)

Задачата на Renault, когато поема от забвение румънската марка Dacia, е да създаде прост, надежден, модерен и евтин автомобил за народа. Първият Logan няма дори АBS, а цената му от магазина е под 5000 евро. С времето моделите на бранда започнаха да получават все по-богато оборудване, като с това цената им започна да се покачва.

Задачата на Renault, когато поема от забвение румънската марка Dacia, е да създаде прост, надежден, модерен и евтин автомобил за народа. Първият Logan няма дори АBS, а цената му от магазина е под 5000 евро.

С времето моделите на бранда започнаха да получават все по-богато оборудване, като с това цената им започна да се покачва. Все пак, във всеки един момент тя е доста далеч зад основните конкуренти.

Но какво би било, ако румънците решат да експериментират и да създадат премиум модел или поне кола, която да разполага с по-голям набор от модерни технологии.

Това се е опитал да изобрази дизайнерът Лорен Шмит, който е придал на седана Logan доста прияна форма и е обогатил екстериора и интериора с куп новости, макар и само виртуално.

Бихме могли да си представим Logan да споделя детайли не само с Renault, ами и с Mercedes-Benz, особено гледайки волана на виртуалния автомобил, тъй като французите имат тясно сътрудничество с немските си колеги.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт