728 x 90

За бързите татковци: ABT RS4-R има 523 к.с.

ABT Sportsline е един от най-приближените до Audi тунери, като красноречиво за това говори чисто новата разработка на немците. Става дума за модела RS4-R, който се базира, както името говори, на актуалния RS4. На практика проектът е еволюция на предишен автомобил, като тук 2.9-литровият V6 двигател на колата развива доста сериозната мощност от 523 к.с.

ABT Sportsline е един от най-приближените до Audi тунери, като красноречиво за това говори чисто новата разработка на немците. Става дума за модела RS4-R, който се базира, както името говори, на актуалния RS4.

На практика проектът е еволюция на предишен автомобил, като тук 2.9-литровият V6 двигател на колата развива доста сериозната мощност от 523 к.с. Въртящият момент възлиза на 690 Нм.


Вижте всичко за Audi RS4


 

За жалост, на този етап няма разпространени данни за ускорението и максималната скорост, но стандартният RS4 вдига 100 км/ч за едва 4.1 секунди. С оглед на повишената мощност, можем спокойно да очакваме тази стойност да е под четири секунди.

Разбира се, освен по двигателя, специалистите са работили и по останалите важни компоненти на колата. Окачването е регулируемо, 21-цоловите колела с гуми 275/25 крият нови и по-ефективни спирачки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт