728 x 90

Трезор с пръстови отпечатъци в Bentley Bentayga

Бентли снабди своя кросоувър Bentayga със специален сейф. Той се отваря със скенер за пръстови отпечатъци. В проекта на Bentley участие взима прочутото ателие Mulliner. Сейфът за съхранение на лични вещи и ценности е изработен от алуминий и е разполжен в централната конзола на салона. Опцията ще бъде достъпна и за новата хибридна версия на

Бентли снабди своя кросоувър Bentayga със специален сейф. Той се отваря със скенер за пръстови отпечатъци. В проекта на Bentley участие взима прочутото ателие Mulliner.

Сейфът за съхранение на лични вещи и ценности е изработен от алуминий и е разполжен в централната конзола на салона. Опцията ще бъде достъпна и за новата хибридна версия на BentleY Bentayga, която дебютира по време на Автосалон Женева 2018.

"Сензорът за пръстови отпечатъци е подобен на датчика, който се използва в смартфоните. В паметта на нашата система можете да съхраните няколко отпечатъка, като пръстови отпечатъци на членовете на вашето семейство и приятели," – обясни шефът на техническия отдел на Mulliner Удай Сенапати.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт